fre. 02. jul.

|

På gårdspladsen - KUN CYKLER

1 år til Tour de France - Ledreborg Allé til Munkholmbroen

Kom med på cykeltur fra Ledreborg Allé til Munkholmbroen. Lejre Kommune og foreningen Touren i Lejre inviterer på cykeltur i anledning af, at der nu er et år til, at Tour de France 2022 kører igennem kommunen. Kom og kør med!

Tilmeldingen er lukket
Se vores andre arrangementer
1 år til Tour de France - Ledreborg Allé til Munkholmbroen

Tid & sted

02. jul. 2021 15.00 – 17.10

På gårdspladsen - KUN CYKLER, Ledreborg Alle 30, 4000 Roskilde, Danmark

Om eventet

Det er en hyggetur (denne gang) for at sætte fokus på årsdagen og samarbejdet mellem de frivillige og kommunen - så tid til at snakke undervejs og få alle med.

Næste sommer lægger Lejre Kommune asfalt til en verdensbegivenhed, når Tour de France-feltet hamrer gennem kommunen på løbets 2. etape.

Helt så stærkt kommer det nok ikke til at gå, når kommunalbestyrelsen og repræsentanter for foreningen Touren i Lejre præcis et år i forvejen kører ruten fredag den 2. juli i år kl. 15.30. Alle er velkomne til at cykle med på turen, der tager cirka en time med en fart på 15-20 km/t. Vi starter ved kommunegrænsen på Ledreborg Allé og slutter ved Munkholmbroen. Ruten er ca. 18,5 km lang.

Dagen markerer samtidig en kickstart af samarbejdet mellem kommunen og de frivillige kræfter, der er brug for til at sikre en god afvikling af etapen i 2022.

Den gule folkefest op imod Tour de France begynder allerede i løbet af foråret 2022, hvor der i de sidste 100 dage frem mod selve løbet blandt andet vil være Skole- og Børne-Tour, samt andre større events. Begivenheder, der alle er med til at skabe stemning – og som også fungerer som en slags generalprøve – frem til de professionelle og hele Tour de France-kortegen kommer forbi næste år.

Har du lyst til at cykle med på årsdagen fredag den 2. juli 2021, kan du tilmelde du dig på: www.tourenilejre.dk

Børn under 16 skal tilmeldes sammen med en voksen. Alle skal køre med hjelm.

Vil du gerne være frivillig til Tour de France 2022 i Lejre kan du se mere her: www.tourenilejre.dk

Har du lyst til at læse mere om de forskellige aktiviteter i Lejre Kommune i forbindelse med Tour de France 2022. Læs mere på: www.lejre.dk/tourenilejre

                                              Carsten Rasmussen                                                                Michael Brinch

                                       Borgmester, Lejre Kommun                                               Formand, Touren i Lejre

                                 -----------------------------------------------                           ---------------------------------------------------

Kontakt: 

Projektleder for Tour de France, Lunde Ljungberg, Lejre Kommune. E-mail: lulj@lejre.dk. Tlf. 29 46